Tietoa meistä

Taide-, tanssi- ja psykoterapiayhteisö

Tarjoamme terapia- ja hyvinvointipalveluita yksilöasiakkaille, ryhmille ja yrityksille

Minna Canthin Kulma on taide-, tanssi- ja psykoterapiayhteisö, joka tarjoaa terapia- ja hyvinvointipalveluita yksilöasiakkaille, ryhmille ja yrityksille. Minna Canthin Kulman yhteisöön kuuluu neljä naisyrittäjää: Katriina Hyvönen, Auli Kurvinen, Raija Lundahl ja Maarit Ylönen. Heillä on laaja-alainen ammattitaito ja työkokemus psykoterapian, tanssi-liiketerapian, taideterapian, koulutuksen, työnohjauksen ja työhyvinvointipalvelujen aloilta.

MCK Työnohjaus

Kuvassa vasemmalta Raija, Katriina, Maarit ja Auli.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@mck.fi

Katriina Hyvönen

PsT, dosentti, psykoterapeutti (Valvira, KELA -kelpoisuus), integratiivisen psykoterapian kouluttajapsykoterapeutti, psykologi, tanssi-liiketerapeutti.

Toiminimi Katriina Hyvönen

Auli Kurvinen

KM, Vaativan erityistason psykoterapeutti (VET, Valvira, KELA-kelpoisuus), erityistason ryhmäpsykoterapeutti (ET, KELA-kelpoisuus), tanssi-liiketerapeutti, kouluttaja, erityisopettaja ja erityislastentarhanopettaja. Keholliseen psykoterapiaan liittyviä muita koulutuksia: Moving cycle practioner, sensosomotorinen psykoterapia 1 taso.

Toiminimi Rapiat
Psykoterapiaa ja tanssiterapiaa: tanssijapsykoterapiaa.fi

Raija Lundahl

FM, taidekasvattaja, ekspressiivinen taideterapeutti, kouluttaja, opinto-ohjaaja.

Toiminimi ATELIERaija Lundahl www.atelieraija.com

Maarit Ylönen

LitT, FM, vaativan erityistason psykoterapeutti ja -kouluttaja (VET,  KELA -kelpoisuus yksilöille ja ryhmille), tanssi-liiketerapeutti,  ratkaisukeskeinen taideterapeutti, työnohjaaja ( STORy),   liikuntatieteilijä ja kulttuuriantropologi.

Toiminimi RAPSYDIA Tanssi-ja Psykoterapia & Työnohjaus
www.tanssipsykoterapia.fi